honden gevoelens

Gepubliceerd op 15 januari 2018 om 12:42

Sinds ik weet dat ik op telepatisch niveau kan communiceren met honden ,krijg ik soms dingen van ze binnen waar menig eigenaar steil van achterover zou slaan.

Honden zijn eigenlijk allemaal hoog sensitief en communiceren ook onderling vaak via telepathie.

Veel honden die ik ontmoet, weten dat ik ze hoor en voel en komen naar me toe om hun problemen aan mij door te geven ,zodat ik ze kan helpen.

Opvallend is dat heel veel gedragsproblemen bij de hond vaak ontstaan bij hun baas.

Je wilt niet weten hoeveel honden er zijn die zich zorgen maken om hun baasje en die mij feilloos kunnen doorgeven waar de baas mee worstelt.

Ik geloof er heilig in, sterker nog "" ik weet"" dat sommige honden gestuurd zijn om hun baas te helpen. Soms is dat voor een groeiproces ,soms voor een rouwproces, maar altijd neemt de hond zijn taak zeer serieus.

Honden zijn vaak onze spiegel en als wij eens goed in deze spiegel zouden kijken, dan zouden we daar erg veel van kunnen leren. Helaas zijn we vaak te bang om in deze spiegel te kijken en onder ogen te zien waar het probleem zit, En soms is het ook heel moeilijk om te weten waar en hoe je er aan moet werken. Ook daarin kunnen onze honden ons begeleiden, kunnen ze ons laten zien waar het werkelijk om draait, Een hond leeft altijd in het nu, gisteren is geweest en morgen nog een illusie. 

Ik heb het geluk dat ik elke dag met honden mag werken en via hen soms ook hun baasjes mag helpen of healen, dus ik voel me een zeer bevoorrecht mens.

Het is heus niet zo dat elk gedragsprobleem bij de baasjes ligt.

Sommige honden hebben trauma,s waar aan gewerkt moet worden en soms zijn lichamelijke klachten de oorzaak van gedragsproblemen.

Doordat ik met ze kan communiceren kunnen ze mij doorgeven waar hun pijn zit en is een probleem voor mij vaak snel op te lossen.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit werk mag doen ,ondanks dat het soms best zwaar is om hun lichamelijke klachten en of emoties te voelen.

Want emoties hebben ze!!!!!!!!

Daarin verschillen ze in niets van ons .

 

warme groetjes

silvana


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.