Dieren tolk hoe werkt dat nou?

Gepubliceerd op 13 maart 2019 om 12:04

Ik ben een medium. Doordat ik gebruik mag maken van mijn mediamieke gave kan ik dus ook communiceren met dieren . Dat word ook wel dierentolk of animalcommunicator genoemd.

Wat betekend dat nou in de praktijk?

Ik zal wat voorbeelden geven van een aantal sessies uit onze praktijk.

Een tijdje geleden kwam er een echtpaar bij mij met hun hond die eigenlijk maar een klein probleempje had ,maar waarvan ze toch niet wisten hoe ze daar mee om moesten gaan.

Het betrof een prachtige galgodame waar ik erg makkelijk contact mee kreeg.

Ze had wat beknellingen ,waarvan ze direct aangaf dat ze er flink last van had, dit veroorzaakte ook haar enigszins afwijkende gedrag.

Het mooie aan deze sessie was niet alleen dat deze hond zo open was en makkelijk met mij communiceerde, maar dat van de baasjes ook de overleden hond nog even aanwipte om ze laten weten dat ze er nog altijd was . Dit gaf heel veel troost. Toen dan zijn moeder, die ook al was overgegaan, nog doorkwam met een boodschap en een mooi stuk bewijs, kwamen er bij ons allemaal tranen van vreugde en ontroering, wat een prachtige, krachtige en vooral humoristische ziel was dat.

De hond is door verwezen naar onze osteopaat die mijn diagnose bevestigde en haar behandeld heeft. Nyima is een stuk vrolijker nu en zit weer lekker in haar vel.

Nu is het niet zo dat bij al onze sessies overleden dierbaren voorbij komen hoor!

Afgelopen week hadden we een sessie met een mooie labrador dame, die werkelijk alle kanten op stuiterde.

Haar vrouwtje was de wanhoop nabij.

Ook jara was vrij open en liet me al snel weten dat ze het allemaal niet meer snapte, dat ze haar vrouwtje zo graag wilde helpen , maar dat, dat niet lukte. En in haar wanhoop werd ze alleen maar drukker en drukker.

Vergelijk het met een kind dat zijn verdrietige moeder graag wil helpen ,maar er door de leeftijd niet toe in staat is.

Nadat jara mij haar verhaal verteld had merkte ik al dat ze wat meer tot rust kwam. ze was het kwijt en  ik had haar duidelijk kunnen maken dat we gingen helpen.

En hoe! Het vrouwtje begreep direct wat jara bedoelde en is hier mee aan de slag gegaan. En wonderen bestaan niet?

Nou toen wij jara twee dagen later terug zagen leek het wel een wonder.

Vrouwtje straalde weer en jara zag je trots naast haar lopen.

 

Dogs are magic

 

warme groet silvana

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.